Oss

Beste Fondliefhebbers,

Voor ZLU vluchten is het Inkorven  clubhuis aan de landweerstraat 128B in Oss. voor de vluchten st Vincent, Marseille, Narbonne en Perpignan

Voor liefhebbers die nog niet hebben gekorfd in Oss dit seizoen en die electronisch in willen korven graag UDP bestand meenemen en voor afgifte/Inkorven graag melden bij centrumleider.

Dit om de gegevens van de liefhebber en de duiven vooraf in te kunnen lezen in de verenigings computer.

Verder graag een kopie entlijst meenemen en deze overhandigen aan de centrumleider.

We zien jullie komst met belangstelling tegemoet en ontvangen jullie graag in het clubhuis aan de Landweerstraat.

De inkorftijd voor de zlu vluchten is van 19,15 tot 19,45 uur Dit geldt in tegenstelling tot eerdere berichten voor alle systemen

Vriendelijke groet,

Harm Lamers